Alcatel One Touch Idol Alpha

In aceasta saptamana cei de la Alcatel au dezvaluit noul One Touch Idol Alpha, capul de serie al linie de dispozitive smartphone Idol. Acest dispozitiv vine cu un ecran de 4,7 inci, atingand o rezolutie de 1280×720 pixeli si avand la baza tehnologia LCD IPS. Alcatel One Touch Idol Alpha ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, are un procesor quad-core de 1,2GHz si o camera principala de 12,1 megapixeli.

Smartphone-ul are trei caracterisitici unice. Prima este fibra de sticla „Dragontrail”, o fibra de sticla ranforsata care nu a mai fost folosita pana acum in confectionarea telefoanelor. Partea din fata a dispozitivului are un strat oleofobic, ceea ce inseamna ca ecranul este protejat de uleiul pielii si nici nu pastreaza amprenta degetelor. A treia caracteristica este butonul “Black crystal touch panel”.

Din punct de vedere al designului, One Touch Idol Alpha are marginile luminoase.

“IDOL ALPHA duce creativitatea la un alt nivel prin marginile sale translucide, care lumineaza in functie de modul ales, cum ar fi incarcare, video, notificari, pentru a oferi o experienta unica.”

Alcatel One Touch Idol Alpha vine cu obtiunea “laminare completa”, adica e stralucitor pe toate laturile si este un dispozitiv quad-band GSM si dual-band UMTS, ceea ce permite utilizarea la nivel mondial. Ofera conectivitate GPS si AGPS, iar Bluetooth-ul este versiunea 4.0 cu A2DP. Camera principala are autofocus si capacitate de captura video de 1080p, in timp ce cea frontala are doar 1,3MP.

Telefonul are o capacitate de stocare de 16GB, 1GB de RAM si o baterie de 2000mAh.

Data lansarii si pretul dispozitivului nu au fost inca anuntate.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus