Orange are în oferta sa telefonul Alcatel POP 4 care este disponibil la un preț foarte bun. Dispozitivul este un smartphone cu specificații tehnice decente, design plăcut și un acumulator cu o capacitate bună. Alcatel POP 4 are o carcasă din aluminium cu o grosime de doar 8 mm.

Specificațiile tehnice nu sunt de top dar sunt suficiente pentru orice utilizator obișnuit. Telefonul are un ecran cu diagonala de 5 inci capabil să afișeze o rezoluție HD de 720×1280 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 210 cu patru nuclee și o viteză de lucru de 1,1GHz, 1GB capacitate a memoriei RAM și 8GB spațiu de stocare extensibil cu încă 32GB prin folosirea unui card microSD.

Camera foto principală are un senzor de 8MP cu bliț LED iar camera foto secundară folosește un senzor de 5MP. Bateria folosită are capacitatea de 2500mAh și este capabilă să ofere o autonomie de până la 9 ore de convorbiri 3G.

La nivel de conectivitate putem aminti de Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS cu A-GPS, radio FM și port microUSB 2.0. Telefonul are și un accelerometru, senzor de proximitate, compas și rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow cu o interfață personalizată de Alcatel.

Orange are o ofertă bună pentru teelfonul Alcatel POP 4. Orice client poate alege să cumpere acest dispozitiv cu doar 0 Euro alături de abonamentul Orange Me 20. Alcatel POP 4 poate fi achiziționat și fără abonament, la un preț întreg de 114 euro.

Abonamentul Orange Me 20 are ca beneficii: 3GB trafic de date, 1GB trafic de date în roaming, 600 de minute internaționale, 500 de minute sau SMS anuale în roaming, bonus Orange TV Go nelimitat care nu consumă traficul inclus în abonament și Deezer, minute și mesaje nelimitate la nivel național. Acest abonament este disponibil la aproximativ 20 de euro pe lună.

Vizitează orange.ro pentru mai multe detalii despre această ofertă.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.