Evenimentul CES 2016 începe în această săptămână iar Alcatel OneTouch a dezvăluit deja ce va lansa în cadrul evenimentului.

Conform informațiilor puse la dispoziție, compania va lansa o tabletă entry-level cu Windows 10 ce poartă numele de PIXI 3. Singura informație cunoscută despre aceasta este dimensiunea ecranului și anume 10 inci iar prețul și disponibilitatea vor fi anunțate la un moment oportun. Alcatel OneTouch ne spune că noul produs poate fi ușor personalizat prin intermediul huselor de tip Flip Stand dar și prin numeroasele opțiuni de culoare disponibile.

Printre detaliile despre tabletă, compania ne spune că aceasta va putea fi folosită ca telecomandă pentru televizor, este capabilă să facă apeluri și fotografii mulțumită celor două camere incluse.

Pa lângă această nouă tabletă cu Windows 10, Alcatel OneTouch patru noi telefoane Android din familia de produse PIXI dar și un ceas inteligent dezvoltat pentru a fi folosit de copii.

CES este aproape și suntem nerăbdători să vedem noile produse din domeniul tehnologiei lansate la început de an.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.