Samsung se pregateste sa lanseze oficial actualizarea Android 4.3 Jelly Bean pentru dispozitivele Galaxy Note 2, aceasta a inceput sa fie pusa la dispozitia utilizatorilor, un utilizator din India a Galaxy Note 2 a spus ca dispozitivul sau s-a actualizat la Android 4.3. Ramaneti cu ochii pe dispozitiv si pe notificari pentru a va actualiza dispozitivul cand noua versiune a sistemului de operare va fi disponibila.

Android 4.3 Jelly Bean XXUEMJ9 are ca data de publicare 31 Octombrie si va fi aceeasi versiune pentru toate regiunile si tarile. Acestea sunt vesti bune pentru toti utilizatorii Galaxy Note 2 din intreaga lume, in orice clipa acestia pot primi notificarea ce ii informeaza despre noua actualizare, cel tarziu pana la sfarsitul anului. SamMobile a publicat primele informatii referitoare la aceasta actualizare.

Android 4.3 Jelly Bean vine cu suport TRIM pentru stocarea interna, ANT+, suport Galaxy Gear, actualizare driver video, KNOX Security, un nou ecran de blocare cu suport pentru widgeturi, noi moduri ecran, mod la volan, DayDrea,. o tastatura Samsung imbunatatita, setari interfata utilizator, sport move-to-sd-card, o noua aplicatie S-Voice si mai multe alte noutati.

Aceste noutati sunt doar cele din zvonuri, vom afla mai multe informatii exacte atunci cand se va face o declaratie oficiala din partea Samsung referitoare la actualizarea Galaxy Note 2 la Android 4.3 Jelly Bean.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.