Urmatoarea versiune Android va fi 4.4 KitKat si, din cauza numelui de marca, Google s-a afiliat cu Nestle pentru publicitate. Daca va intrebati cand noua versiune va fi disponibila atunci sunteti bucurosi sa aflati ca Nestle a confirmat data de lansare.

Android 4.4 ar putea fi disponibil luna viitoare conform unui angajat Nestle, acesta a publicat aceasta informatie pe Facebook ca un raspuns la o intrebare. Nu exista pana acum nici o informatie mai certa de atat dar aceasta noua informatie confirma zvonurile anterioare ce vorbeau de lansarea LG Nexus 5 alaturi de un nou pachet software.

Data se poate schimba oricand dar in acest moment se stie ca Octombrie este luna in care se va lansa Android 4.4 KitKat. Ne putem gandi insa si la posibilitatea ca angajatul Nestle ar putea fi optimist cu data de lansare a noii versiuni a sistemului de operare si poate nu are informatii exacte din interior cu privire la lansare.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.