Android 5.0 posibil sa nu debuteze la Google I/O, ci mai degraba Jelly Bean 4.3

Desi nu a fost niciodata o certitudine faptul ca Google™ va dezvalui versiunea Android™ 5.0 si/sau Key Lime Pie la conferinta Google I/O de luna viitoare, din San Francisco, au aparut dovezi certe ca acest lucru singur nu se va intampla. De fapt, versiunea Android™ 4.3 va fi cel mai probabil dezvaluita si se pare ca va fi tot Jelly Bean.

Google Android 5.0

Site-ul Android Police a anuntat ca Android 4.3 este testat. Versiunea aceasta este poreclita JWR23B, lucru care indica faptul ca va fi o versiune noua Jelly Bean, asta pentru ca primele litere corespund intotdeauna numelui versiunii.

De asemenea, raportul confirma faptul ca cele doua dispozitive folosite in inregistrari sunt Nexus 4 si Nexus 7, lucru plin de sens daca ne gandim la faptul ca dispozitivele Google/Nexus sunt intotdeauna primele care beneficiaza de actualizari ale sistemului de operare.

Avand in vedere faptul ca inca mai exista dezvoltatori care mai instaleaza versiunea Android 4.2 Jelly Bean pe dispozitivele lor, vestile cum ca lansarea versiunii 5.0 va fi intarziata cu cateva luni par a fi reale.

Alte articole

1 ComentariuComentează

  • Key lime pie ar fi bine sa vina si cu ceva modificari de Ui. Android 4.3 nu stiu cu ce ar putea veni mai nou decat 4.2.2…

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus