Android 5.1 Lollipop isi face aparitia in Filipine

Android One Filipine

Google inca pastreaza tacerea cand este vorba de Android 5.1 Lollipop, noua versiune a sistemului de operare, desi au fost aflate informatii si a fost vazut ruland pe unele dispozitive Android One ce au fost lansate recent in Indonezia.

Se pare ca publicul are o alta intalnire cu noua versiune a sistemului de operare, de aceasta data in Filipine, cea mai recenta tara ce a devenit membru al initiativei Android One.

Doua noi dispozitive Android entry-level au fost lansate in Filipine: Cherry Mobile One si MyPhone Uno. Ambele au specificatii modeste, ecrane LCD cu diagonala de 4,5 inci, procesoare quad-core MediaTek MT6582 ce ruleaza la frecventa de 1,3GHz, 1GB capacitate a memoriei RAM, 4GB spatiu nativ de stocare pentru MyPhone Uno, 8GB spatiu de stocare pentru Cherry Mobile One alaturi de cea mai noua versiune Android: 5.1 Lollipop.

Chiar daca Google a cerut producatorilor sa inlature versiune sistemului de operare din lista de specificatii, mai multe persoane ce au testat noile dispozitive confirma faptul ca acestea ruleaza Android 5.1 Lollipop.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus