Samsung a început procesul de actualizare pentru telefoanele Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge și oferă utilizatorilor sistemul de operare Android 7.0 Nougat. Compania a ales să înceapă cu SUA urmând alte regiuni începând cu această lună și se pare că așteptarea va lua sfârșit.

Noua versiune a sistemului de operare a început să ajungă la utilizatorii dispozitivelor Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge în Anglia. Numeroase persoane au început să își actualizeze telefoanele la Android 7.0 Nougat. Actualizarea pusă la dispoziție are dimensiunea de 1,2GB.

Printre noutățile disponibile în noua versiune Android, Samsung scoate în evidență:

  • o nouă interfață și noi moduri de performanță
  • un centru de notificări îmbunătățit
  • un mod mai bun de utilizare multi window
  • un meniu de setări îmbunătățit
  • o administrare mai eficientă a spațiului pentru instalarea aplicațiilor descărcate
  • îmbunătățiri pentru viteza actualizărilor și pentru viteza de instalare a aplicațiilor

Samsung recomandă utilizatorilor să efectueze un backup înainte de a începe procesul de upgrade. Actualizările nu alterează informațiile utilizatorului sau aplicațiile instalate dar o măsură de precauție este bună întotdeauna. Unele aplicații nu sunt optimizate pentru noua versiune a sistemului de operare, conform companiei, și este posibil ca acestea să nu funcționeze corespunzător așa că după actualizarea sistemului de operare va fi nevoie să actualizați și aplicațiile descărcate de pe Play Store sau Galaxy Apps.

Samsung a avut probleme cu noua versiune a sistemului de operare în China așa că a început să o ofere sub formă de versiune beta. Rămâne de văzut cum se comportă Android 7.0 Nougat pe Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge și ce părere au utilizatorii acestor dispozitive despre ea.

Samsung Galaxy S7 este un smartphone foarte popular în rândul utilizatorilor. Aceasta are specificații tehnice bune ce includ un ecran Super AMOLED de 5,1 inci cu rezoluția de 1440×2560 pixeli, procesor octa-core de 2,3GHz, 4GB capacitate memorie RAM, 32GB spațiu intern de stocare cu slot microSD, cameră foto principală cu senzor de 12MP și secundară de 5MP dar și o baterie cu capacitatea de 3000mAh.

Telefonul este disponibil la eMag la un preț întreg de aproximativ 3,300 lei iar oferta curentă a magazinului online oferă clienților telefonul la 2,700 de lei. Clienții vor primi cadou un acumulator extern de 2000mAh la cumpărarea acestui smartphone. Modelul Galaxy S7 Edge este disponibil la un preț mai mare cu aproximativ 350 de lei. Vizitează eMag pentru mai multe detalii legate de preț sau despre oferta curentă.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.