Free cookie consent management tool by TermsFeed

BBM (BlackBerry Messenger) este disponibil oficial pentru iOS si Android, aplicatia poate fi descarcata din App Store si Google Play. Este pentru prima data in istoria popularului serviciu de mesagerie cand este disponibil pentru o alta platforma decat cea proprie (BlackBerry OS), ne putem astepta ca noua disponibilitate sa devina competitor pentru cunoscutele aplicatii ca WhatsApp sau Viber?

Aplicatia BBM este complet gratuita, aceasta poate fi instalata pe orice telefon Android de la versiunea Ice Cream Sandwich sau pe iPhone cu versiunea sistemului de operare iOS 6 sau mai mare. Aceasta vine cu toate optiunile pe care le are versiunea pentru BlackBerry OS, mesaje instant, chat in grupuri pana la 30 de persoane si profile utilizatori.

Pentru a utiliza aplicatia BlackBerry Messenger este nevoie sa aveti un ID BlackBerry iar daca nu aveti un dispozitiv BlackBerry atunci va puteti crea un cont direct din interfata aplicatiei imediat dupa instalare. Vi se va oferi propriul BBM PIN ceea ce inseamna ca nu este nevoie sa oferiti adresa de email sau numarul de telefon daca nu doriti.

BBM are destui competitori destul de populari si iubiti de utilizatori ca WhatsApp sau Viber, suntem curiosi cat va evolua folosirea noului serviciu. BBM are deja o baza mare de fani, multi din utilizatorii de telefoane Android sau iPhone au fost detinatorii unui telefon BlackBerry.

Noua aplicatie BBM poate fi descarcata din Google Play pentru sistemul de operare Android sau din App Store pentru dispozitivele cu sistemul de operare iOS. Momentan, aplicatia este disponibila in Noua Zeelanda pentru iOS dar in curand va fi oferita utilizatorilor din intreaga lume incepand cu 22 Septembrie.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.