Aplicația de navigație Sygic îți va indica prețului combustibilului

Sygic pe Ford

Aplicația de navigație auto de la Sygic are peste 150 de milioane de utilizatori și este disponibilă la nivel mondial. De curând a fost lansată o nouă funcție care permite utilizatorilor să monitorizeze prețurile combustibilului și costurile ulterioare în timp real.

Noua funcție de indicare a prețurilor combustibilului va fi disponibilă cu aplicația de navigație auto Sygic pentru aplicațiile MirrorLink 1.1., Jaguar și Land Rover InControl și HondaLink App Launcher. Este optimizată pentru a funcționa perfect cu ecranul tactil Ford AppLink al vehiculului prin intermediul tehnologiei Smart Device Link (SDL), care va fi expusă la standul Ford în Sala 1 la evenimentul Mobile World Congress 2017.

Utilizatorii vor avea acces direct la prețul combustibilului – furnizat de Serviciul Oil Price Information (OPIS) – afișat direct de aplicația auto de navigație Sygic pe ecranul tactil SYNC al vehiculului, permițând utilizatorilor să fie atenți la drum și să țină mâinile pe volan.

Sygic GPS este aplicația de navigație cea mai avansată din lume și are deja peste 150 de milioane de descărcări și acoperire la nivel mondial cu peste 200 de țări și peste 40 de limbi.

Pentru mai multe informații poți vizita sygic.com.

      

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus