Malwarebytes Anti-Malware este o suita de securitate ce ajuta la inlaturarea fisierelor daunatoare dintr-un PC sau telefon: troiani, viermi sau alte tipuri de fisiere daunatoare. De curand, Malwarebytes Anti-Malware este disponibila si pentru dispozitivele ce ruleaza sistemul de operare Android. Aplicatia ofera o protectie robusta si merge pana la protejarea intimitatii prin suprimarea anumitor permisiuni ale aplicatiilor.

Ca intotdeauna, aplicatia Malwarebytes Anti-Malware este gratuita si in timp ce scaneaza fisiere daunatoare cunoscute sistemelor Android le si poate inlatura (va permite chiar si programarea de scanari). Aplicatia scaneaza aplicatiile existene pentru cod daunator ascuns dar ofera si un administrator de intimitate, vi se va cere acordul pentru executarea anumitor functii venite de la aplicatii. Puteti afla ce aplicatii au acces la calendar sau ce aplicatii au acces la mesajele scrise, totul cu ajutorul administratorului de intimitate (Privacy Manager).

Malwarebytes Anti-Malware pentru Android vine in pachet si cu o unealta pentru un audit de securitate ce va ofera o vedere asupra a ceea ce puteti face pentru a fi in siguranta. Va verifica daca Google Find My Phone este pornita, daca aveti orice setare de securitate dezactivata (ca instalarea de aplicatii de la surse necunoscute sau modul dezvoltator activat). Desigur, multe din facilitatile oferite de aceasta suita de securitate pot opri anumite functii ale aplicatiilor ce le folositi si va plac dar veti avea o imagine clara despre securitatea dispozitivului.

Puteti descarca gratuit Malwarebytes Anti-Malware din Play Store.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.