Aplicatia Shazam pentru Android este actualizata la versiunea 4.5

Shazam pentru Android este una dintre cele mai populare aplicatii pentru recunoasterea melodiilor sau altor clipuri media. Dezvoltatorii aplicatiei a actualizat aplicatia aducand noi functii si optiuni ce imbunatatesc experienta utilizatorului. Actualizarea este pusa la dispozitie in Google Play Store asa ca daca aveti deja aplicatia instalata puteti verifica disponibilitatea acestei actualizari.

Toate imbunatatirile aduse noii versiuni ajuta utilizatorii sa distribuie melodii, videoclipuri, versuri cu prietenii dar pe langa acestea, dezvoltatorii promit si un timp mai scurt pentru identificarea melodiilor. Aceasta actualizare este una din multele actualizari ale aplicatiei iar dezvoltatorii au anuntat ca in urmatoarele luni ne putem astepta la alte functii utile sa fie incluse.

Schimbarile importante ale Shazam de la versiunea 4.4 la versiunea 4.5 sunt: acces rapid la muzica si videoclipuri, versuri, melodii similare si artisti imediat dupa ce o melodie este identificata, recomandari Shazam, acces rapid la informatii despre melodie ce detaliaza artistii, distributia si melodia, pagini biografice si discografie imbunatatita. Alaturi de ecste imbunatatiri veti descoperi si altele minore in timpul utilizarii Shazam.

Pentru a beneficia de actualizare este necesar sa aveti aplicatia deja instalata sau puteti descarca direct noua versiune vizitand Google Play Store.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus