SwiftKey, o alternativa de tastare pentru sistemele Android, va fi gratuita, pentru totdeauna. In trecerea de la o aplicatia cu plata la una gratuita, toti utilizatorii Android vor beneficia de optiunile si avantajele aplicatiei ce inlocuieste tastatura implicita a telefonului.

In loc sa plateasca folosirea aplicatiei in sine, utilizatorii pot cumpara continut aditional, de exemplu teme. Utilizatorii ce au cumparat deja aplicatia vor primi un pachet de teme in valoare de 4.99$ ca un „multumesc” putand astfel sa isi personalizeze interfata SwiftKey.

Aplicatia SwiftKey a fost in lumina reflectoarelor la un eveniment recent iOS cand Apple a anuntat ca versiunea 8 a sistemului de operare iOS va include mai multe optiune existente in SwiftKey. Apple a mai confirmat si faptul ca iOS 8 va suporta aplicatii terte pentru personalizarea tastaturii asa ca ne putem gandi si la faptul ca SwiftKey pentru iOS va fi tot gratuita.

Puteti descarca SwiftKey pentru Android din Google Play Store.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.