Aplicația Twitter pentru iOS a primit un design nou

Twitter

Twitter a început să ofere utilizatorilor de dispozitive iPhone și iPad de la Apple o nouă versiune a aplicației mobile. Noua aplicație destinată platformei iOS are un aspect cu totul nou.

Noua versiune a aplicației Twitter oferă utilizatorilor un design nou foarte atrăgător dar și alte îmbunătățiri vizibile sau nu. Aplicația folosește un design nou cu motive rotunjite și titluri mai evidențiate dar și un meniu lateral foarte util utilizatorilor. Meniul lateral oferă utilizatorilor acces rapid la diferite funcții ale aplicației precum profil, conturi sau setări.

Designul include și noi icoane pentru funcțiile like, reply sau retweet iar opțiunile de accesibilitate au fost duse într-un loc mai vizibil. Fotografia de profil poate fi personalizată cu filtre și stickere, oglindire așa cum puteți găsi la aplicațiile Facebook sau Snapchat.

Aplicația Twitter a ajuns la versiunea cu numărul 7.0 și poate fi descărcată gratuit în magazinul de aplicații App Store. Vizitează pagina aplicației pentru a o descărca sau accesează magazinul de aplicații pentru a o actualiza.

               

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus