Free cookie consent management tool by TermsFeed

Apple a lansat o noua versiune a sistemului de operare mobil iOS cu o zi inainte de festivalul anual iTunes. iOS 7.1 include un numar de cateva noi functii, imbunatatiri ale interfetei si cateva rezolvari de probleme pentru iPhone, iPad si iPod Touch.

Actualizarea ajunge sa fie disponibila la doar 6 luni dupa lansarea iOS 7, prima actualizare majora ce include suport pentru CarPlay. Cunoscut ca si iOS pentru autovehicule, Apple a prezentat CarPlay cu doar o saptamana in urma in timpul expozitiei auto de la Geneva primind suport de la Ferrari, Mercedes-Benz si Volvo.

Apple a imbunatatit si recunoasterea amprentei prin intermediul Touch ID regasit in dispozitivele iPhone 5S. Utilizatorii au posibilitatea de a controla cat de mult asculta Siri comenzile vocale, acestia le pot folosi apasand butonul Home, asistentul personal a primit imbunatatiri pentru limba Chineza dialectul Mandarin, Engleza Australiana, Engleza Britanica si Japoneza, se presupune ca suna mult mai natural.

Apple a inclus si noi optiuni de accesibilitate ce includ fonturi ingrosate pentru tastatura, calculator si multe alte iconuri, abilitatea de a reduce miscarea in Weather, Mesaje si animatiile interfetei si abilitatea de a schimba contrastul culorilor aplicatiilor si a reduce tenta de culoare alba.

O alta miscare, vazuta destul de rar la Apple, compania a publicat o lista completa cu functiile noi incluse in iOS 7.1 ce pot fi vizualizate apasand aici.

iOS 7.1 este compatibil cu iPhone 4 dar si cu versiunile mai noi dar si iPad 2 si versiunile mai noi si a 5-a generatie iPod Touc. Pentru a va actualiza dispozitivul este necesar sa navigati in meniul telefonului la Software Update din cadrul sectiunii General in meniul de setari

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.