Apple ar putea prezenta mult asteptatul iWatch la WWDC

Cu cateva zile in urma, Apple a depus o cerere pentru a-si extinde marca si pentru alte categorii de produse, inclusiv bijuterii si ceasuri. Aceasta miscare a condus la o serie de speculatii cum ca Apple planuieste sa prezinte mult asteptatul iWatch la WWDC. Presupunand ca Apple planuieste sa lanseze accesoriu in luna septembrie, cam in aceeasi perioada in care noul iPhone va fi lansat, prezentarea sa in luna iunie ar fi un plan cu care Apple ne-a obisnuit deja in trecut.

In 2007, Steve Jobs a prezentat iPhone-ul la MacWorld dupa ce timp de doi ani s-a zvonit despre un smartphone marca Apple. Dupa ce telefonul a fost prezentat lumii, Apple a asteptat pana in iunie sa lanseze oficial dispozitivul. Asta a oferit iPhone-ului sansa sa apara in presa, facand astfel smartphone-ul foarte cunoscut. Apple s-a folosit de perioada de timp cuprinsa intre pezentare si lansarea oficiala sa se asigure nu numai ca toata lumea isi va dori un iPhone, dar ca toti vor simti ca au nevoie de unul. De asemenea, Apple a avut timp sa isi gandeasca strategia de marketing, care, evident, a mers perfect.

De vreme ce se asteapta ca Apple sa lanseze iOS 8 la WWDC, de ce nu ar dori sa evidentieze sinerigia dintre ultima versiune a sistemului sau de operare si cel mai nou dispozitiv mobil. Se asteapta ca iOS 8 sa ofere o aplicatie numita Healthbook care se zvoneste ca ar fi un depozit pentru toate informatiile și datele legate de sanatate pe care senzorii iWatch le vor culege.

WWDC va avea loc anul acesta intre 2 si 6 iunie, iar in cazul in care Apple va reveni la strategia binecunoascuta, atunci pe 7 iunie un mare procent al populatiei isi va dori un iWatch.

               

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus