Free cookie consent management tool by TermsFeed

Telefonul low-cost de la Apple, iPhone 5C se va lansa alaturi de iPhone 5S pe 6 Septembrie 2013 potrivit unui raport. Cele doua noi smartphoneuri de la Apple vor veni preinstalate cu noul sistem de operare iOS 7 avand ca target doua categorii distincte de pret.

iPhone 5C are acelasi display de 4inch ca si iPhone 5 dar carcasa sa de aluminium este inlocuita cu una de plastic. Pentru a compensa, carcasa va veni in diferite alegeri de culori ce ne reaminteste de coloratele iPod-uri din trecut. Specificatiile sale hardware nu vor fi mai bune decat cele ale iPhone 5. Cu acest nou iPhone, Apple spera sa atraga utilizatorii de telefoane Android, se asteapta ca noul telefon sa vina cu un pret destul de scazut.

iPhone 5S continua sa aduca inovatii. Va avea specificatii hardware de ultima ora, un nou sistem biometric, o carcasa de aluminium subtir si, se zvoneste, un display putin mai mare decat predecesorul sau. Imediat dupa lansare, Apple ar putea opri productia pentru iPhone 5, scade pretul acestuia si va lasa distribuitorilor timp pentru a vinde ce au pe stoc.

Sursa: IBNLive

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.