Apple a lansat astăzi noile modele iPhone 7 și iPhone 7 Plus care au carcase de culoare roșie. Noile dispozitive au fost lansate de către companie pentru a sărbători 10 ani de parteneriat între Apple și (RED).

Noile iPhone 7 și iPhone 7 Plus de culoare roșie vor fi disponibile în mai multe regiuni în varante cu 128GB și 256GB spațiu intern de stocare iar prețul nu va fi diferit față de modelele existente deja pe piață. Culoarea roșie predomină spatele dispozitivului iar pe față este prezentă culoarea albă pentru marginile ecranului.

Apple spune că a lansat noile modele pentru a sărbători 10 ani de parteneriat cu (RED), parteneriat care a oferit clienților posibilitatea de a contribui la un fond global destinat luptei împotriva HIV. Fiecare achiziție va ajuta în mod direct Fondul Global pentru lupta împotriva HIV.

Cu toții cunoaștem noile iPhone 7 și iPhone 7 Plus pe care Apple le-a lansat anul trecut pe piață. Acestea au fost primele dispozitive ale companiei care nu încorporează o mufă audio de 3,5mm dedicată căștilor. Specificațiile tehnice sunt destul de bune iar designul folosit este unul clasic pentru companie.

Poți achiziționa iPhone 7 de la Orange cu aproximativ 740$ sau 420$ alături de un abonament nou sau de la eMag la un preț de aproximativ 3.200 de lei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.