Apple Music a atins numărul impresionant de 10 milioane de abonați iar serviciul de streaming reduce semnificativ dinstanța față de Spotify. Deși numerele nu sunt oferite în mod oficial de companie, mai multe surse au spus pentru Financial Times că Apple Music a atins numărul de 10 milioane de abonați la doar șase luni de la lansarea serviciului.

Ca și comparație, Spotify – unul dintre cele mai populare servicii de streaming – a avut nevoie de șase ani pentru a putea avea 10 milioane de utilizatori. În Iunie 2015, Spotify a anunțat că a atins numărul de 20 de milioane de abonați.

Apple merge înainte cu noul său serviciu de streaming așa că încearcă un parteneriat cu Sonos pentru a aduce Apple Music pe sistemele audio dezvoltate de companie.

Ca și preț, Apple Music are un abonament de 9,99$ pe lună pentru un cont individual sau 14,99$ pentru contul familie ce oferă acces pentru șase persoane la serviciu.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.