Un patent publicat astazi sugereaza un nou mod de incarcare a unui iPad folosind Smart Cover echipat cu thenologia necesara de incarcare.

Detinatorii de dispozitive iPad ar putea sa isi incarce tabletele folosind tehnologie wireless fara nevoia de a folosi un incarcator clasic.

Apple a patentat astazi in SUA sub numele de „Integrated Inductive Charging In Protective Cover” o noua tehnologie descrisa ca fiind o metoda de a folosi iPad Smart Cover ca un incarcator wireless.

Smart Cover va fi construita din bobine puternice si posibil o baterie oferind dispozitivului energie. Tableta se va incarca de indata ce Cover-ul iPad va fi inchis.

iPad Smart Cover Incarcare wireless tableta

Imagine: Apple via USPTO

O mica descriere din patentul depus de Apple:

Coperta de protectie poate include un trasmitator inductiv ce poate lua diferite forme ca de exemplu bobine. Bobinele pot receptiona energie de la o sursa externa. In unele cazuri, coperta de protectie poate include o sursa de energie interna, o baterie de exemplu, ce poate fi folosita pentru a stoca energie ce poate fi transmisa tabletei prin circuitul de transfer inductiv.

Procesul se va baza pe magnetii deja inclusi in coperta de protectie pentru a asigura alinierea protetiei cu dispozitivul. Va fi totusi nevoie sa incarcati tableta folosind un incarcator clasic periodic pentru a alimenta sau incarca protectia in sine.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.