Apple pune la dispozitia utilizatorilor noul iOS 8

iOS 8

Dupa mai multe luni in stadiul beta, Apple a lansat oficial iOS 8 pentru utilizatorii iPhone, iPad si iPod touch. Va puteti actualiza dispozitivul in iTunes sau prin intermediul Software Update.

Noua versiune a sistemului de operare iOS aduce mai multe imbunatatiri incluzand noua aplicatie Health, widgeturi in centrul de notificari, Handoff alaturi de o unealta Extensibility pentru dezvoltatori. Odata ce va actualizati dispozitivul veti observa ca diverse aplicatii ofera functii specifice iOS 8 ca, de exemplu abilitatea de a se conecta direct cu alte aplicatii.

Dispozitivele ce suporta versiunea 8 a sistemului de operare iOS sunt iPhone de la versiunea 4S si mai noi dar, conform Ars Technica, nu este recomandat sa va actualizati dispozitivul iPhone 4S la iOS 8 deoarece va ingreuna functionarea telefonului asa ca este recomandat sa ramanei la iOS 8 daca detineti un astfel de dispozitiv.

iOS 8 suporta iPad Retina de 10 inci (generatia 3 si 4), iPad Air, iPad Mini, iPad Mini Retina si generatia 5 iPod Touch.

               

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus