Va fi anul cu „cea mai largă gamă” de dispozitive noi introduse vreodată în istoria Apple. Acest lucru este declarat de Mark Gurman, un jurnalist Bloomberg, în buletinul său informativ săptămânal, acum obișnuit, dedicat în principal companiei din Cupertino.

Apple, potrivit lui Gurman, lucrează la patru iPhone-uri noi (iPhone 14, ‌iPhone 14‌ Max, iPhone 14 Pro și ‌iPhone 14‌ Max), un upgrade la MacBook Pro de gamă scăzută, un iMac recondiționat cu un ecran mai mare de 27 de inci, un nou MacBook Air , un iPad low-end și versiuni reînnoite pentru iPad Pro, căști AirPods Pro de a doua generație, trei ceasuri Apple (Seria 8, SE și o versiune „Rugged”) și, „cireașă de pe tort”, de asemenea, un nou Mac Pro .

Până acum, încetul cu încetul, au fost deja împărtășite multe zvonuri despre aceste produse. Se mai știe ceva despre cineva, mai ales care ar trebui anunțați în prima jumătate a anului, în cadrul unui eveniment de primăvară. Ne referim, în special, la iPhone SE 3 cu suport pentru rețele 5G și iPad Air 5 cu cip M1, dispozitive care au fost identificate recent și în baza de date eurasiatică.

Potrivit lui Gurman și pentru noul iMac cu procesor M1 Pro/Max, ar putea exista posibilitatea unei lansări în cadrul evenimentului programat între martie și aprilie în care să nu fie exclusă sosirea unui nou Mac mini . Pe de altă parte, sosirea iminentă a noului MacBook Air și a mai puternicului Mac Pro care ar trebui să finalizeze tranziția de la procesoarele Intel la Apple Silicon este puțin probabilă.

Gurman a mai emis ipoteza pentru următorul iPad Pro un procesor M2 de nouă generație și încărcare wireless MagSafe , care ar putea profita de un logo mai mare din sticlă din spate pentru trecerea energiei, dar, în ciuda numeroaselor zvonuri legate de lansarea unei perechi de ochelari/casti AR/VR în în cursul anului 2022, Gurman spune ca sunt unele probleme care mai trebuie rezolvate, ar sugera o amânare pentru anul viitor.

Anul trecut, amintiți-vă, evenimentul Apple „Spring Loaded” a avut loc pe 20 aprilie. Este probabil ca perioada să rămână similară și în acest an. Ceea ce pare sigur este că nici măcar acest eveniment nu va fi prezent offline ci doar în formă virtuală, așa cum se întâmplă de vreo câțiva ani încoace. Aceiasi situatie si la Worldwide Developers Conference în care vor fi anunțate noile versiuni ale sistemelor de operare iOS, iPadOS, watchOS, tvOS și macOS.

[SURSA]

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.