Free cookie consent management tool by TermsFeed

Asus își extinde portofoliul de produse și anunță două noi laptopuri ultrasubțiri care se vor alătura gamei ZenBook. Noile ZenBook UX430 și ZenBook UX530 sunt echipate cu procesoare grafice dedicate iar Asus susține că sunt cele mai subțiri ZenBook-uri de până acum cu grafică dedicată. Cele două laptopuri au grosimi de 15,9mm și 16,9mm.

Noile laptopuri ultraportabile de la Asus vor folosit procesoare Intel i3, i5 și din seria U, vor putea avea până la 16GB capacitate a memoriei RAM și baterii capabile să ofere până la 9 ore de utilizare.

Noul Asus ZenBook UX430 este un laptop de 14 inci capabil să afișeze o rezoluție FullHD, folosește un procesor Intel Core i3-7100U, i5-7200U sau i7-7500U, rulează sistemul de operare Windows 10 și folosește un procesor grafic Intel HD Graphics 620 alături de unl dedicat Nvidia GeForce 940MX cu 2GB memorie video.

Alte detalii tehnice mai includ până la 16GB capacitate a memoriei RAM, stocare SSD de la 128GB până la 512GB, mufă combo pentru căști și microfon iar la nivel de conectivitate dispune de un port USB 3.1 de tip A, un port USB 3.1 de tip C, port lan Gigabit, un port USB 2.0, slot pentru card SD, ieșire HDMI și un senzor de securitate pentru citirea amprentelor.

Modelul Asus ZenBook UX530 este un ultrabook portabil cu ecran FullHD de 15,6 inci și grafică dedicată Nvidia GeForce 940MX cu 2GB memorie video GDDR5 sau GTX 950, în funcție de model.

Asus nu a oferit mai multe informații referitoare la specificațile tehnice sau la prețul noilor laptopuri. Rămâne să vedem când acestea vor fi disponibile pe piață și la ce prețuri.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.