Nu a trecut mult timp de la lansarea ceasului ZenWatch dar potrivit lui Jerry Shen, CEO al Asus, compania se pregateste sa lanseze un urmas al acestuia. Pe langa ZenWatch 2.0, au fost mentionate si alte doua dispozitive purtabile de catre Shen ce se vor axa pe date despre sanatate ca de exemplu urmarirea pasilor si monitorizarea zaharului din sange.

Compania a spus ca noul ZenWatch 2.0 va ajunge pe piata undeva in trimestrul al 3-lea din acest an. Primul Asus ZenWatch a fost lansat in luna Septembrie 2014 in cadrul evenimentului IFA 2014 si a ajuns pe piata in luna Noiembrie asa ca este posibil ca Asus sa ramana pe aceeasi cale de lansare.

Asus ZenWatch are un pret de vanzare de aproximativ 199$, ruleaza sistemul de operare Android Wear iar specificatiile sale includ un ecran AMOLED cu diagonala de 1,6 inci, procesor Qualcomm Snapdragom 400, 512MB capacitate memorie RAM si 4GB spatiu intern de stocare.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.