ASUS va lansa gama ZenFone 3 în iunie

ASUS ZenFone 3

ASUS are în plan să lanseze noile produse din familia ZenFone 3 în luna Iunie. Acestea vor ntra pe piață pe segmentul mid-range, conform lui Jerry Shen – CEO Asustek.

Peste 90% din modelele ZenFone 3 vor folosi procesoare dezvoltate de Qualcomm iar 10% vor utiliza procesoare dezvoltate de MediaTek. Compania a început să folosească soluțiile dezvoltate de Qualcomm din Septembrie 2015 iar asta nu afectează alte înțelegeri dintre ASUS și Intel.

Conform datelor oferite de companie, vânzările de telefoane au fost mai mari cu până la 40% în primul trimestru al anului cu vânzări mari în regiuni precum Asia de sud-est, Brazilia, Rusia dar și Europa. Jerry Shen susține că vânzările nu vor mai crește în trimestrul următor datorită tranziției la noile modele pe care compania le va lana în curând.

ASUS va continua sî se axeze pe segmentul mainstream dar va încerca și penetrarea segmentului de prețuri de 260-307$ cu lansarea unor noi produse. Conform lui Shen, ASUS va intra pe piața locală din China în competiție cu producători ca Huawei și Oppo pe segmentul de preț de 300$.

Produsele din gama ZenFone 3 vor ajunge în șase țări în luna August iar printre noile modele putem aminti de ZenFone 3 Deluxe, ZenFone 3 sau ZenFone 3 Max.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus