Aplicatia mobilă Audio Librăria este disponibilă publicului român. Cu câteva sute de audiobook-uri, provenite de la treisprezece parteneri (edituri și autori de succes), aplicația le oferă utilizatorilor o gamă largă de cărți audio: de la dezvoltare personală și profesională, la literatură, istorie și eseistică, parenting și povesti pentru copii.

Audio Librăria este rodul parteneriatului dintre Creative Education Plus și SoftExpert Mobility.

Aplicatia este disponibilă momentan pentru smartphone-urile/tabletele cu sistem de operare Android. În scurt timp, va fi disponibilă și versiunea pentru iOS. Utilizatorul își descarcă gratuit aplicația din Google Play, își crează propriul cont, își alimentează contul prin SMS sau folosind un card Visa sau MasterCard și cumpără audiobook-urile preferate. Apoi le poate asculta offline sau online.” a spus Cristian Nicolae, director executiv la SoftExpert Mobility.

Beneficiile Audio Librăria:

  • Oferirea unei experiențe minunate prin posibilitatea ascultării, direct de pe telefon, a unui audiobook în lectura autorului sau a unui actor.
  • Economisirea timpului, putând asculta o carte oriunde și oricând : în parc, la sala de fitness, în metrou, în avion, dimineața la cafea etc.
  • Un audiobook odată cumpărat, poate fi descărcat gratuit de câte ori vrei pe orice dispozitiv pe care ești logat.
  • Utilizatorul nu trebuie să fie conectat la internet pentru a asculta audiobook-urile descărcate.

„Prin natura lui, un audiobook vine în întampinare prin cineva, o voce, care face un pas spre noi și care, citindu-ne, ne introduce în poveste. Aplicația Audio Librăria reprezintă un pas semnificativ înspre iubitorii de audiobook-uri, cărora le vine în întampinare printr-un proiect inovator ce oferă acces tuturor utilizatorilor de smartphone și tabletă la un univers digital al poveștilor” Andrei AIVANOAEI, Director editorial– HUMANITAS MULTIMEDIA

Puteți descărca aplicația gratuit din Google Play.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.