Free cookie consent management tool by TermsFeed

AVstore.ro, cel mai spectaculos showroom Hi-Fi din România și lider pe piață în materie de soluții Home Audio și Home Cinema, devine Premium Retailer SONY, fiind singurul retailer român care, prin exclusivitatea gamei Signature, integrează toată gama audio-video a producătorului japonez.

Signature, cea mai nouă gamă high-end lansată de Sony, este și cea mai performantă gamă audio creată de compania japoneză pentru a duce redarea sunetului la un alt nivel.

Tandemul dintre căștile MDR-Z1R și amplificatorul de căști TA-ZH1ES din gama Signature reprezintă un sistem Hi-Res impresionant chiar și pentru cei mai pretențiosi audiofili. Seria Signature este completată de NW-WM1Z Walkman, un player cu un design neconvențional ce reușește să redea un sunet superior indiferent de volum.

Odată cu demararea parteneriatului, AVstore prezintă și cele mai noi produse SONY lansate la IFA Berlin 2016, drintre care amintim seria de televizoare ZD9 sau căștile MDR-1000x cu tehnologie Noise Cancelling revoluționară.

„În showroom-ul AVstore am întâlnit cel mai bun mediu de testare, ideal pentru produse de acest nivel, iar atmosfera și consultanții asigură o experiență Hi-Fi cu adevărat remarcabilă”

–  afirmă Lucian Rădulescu, Cluster Head Sony România.

Pasionații de muzică și conținut video pot testa în living-ul casei AVstore din zona Cotroceni soluții video (televizoare și proiectoare), sisteme de sunet Hi-Fi stereo și surround, căști, amplificatoare pentru căști sau playere portabile.

„Ne bucurăm de parteneriatul strategic cu Sony având în vedere preocuparea comună pentru oferirea unor soluții high-end pentru cei ce vor să se bucure de o calitate audio-video superioară. Punem accent atât pe experiența unică de care se bucură cei ce ne vizitează în showroom, cât și pe a-i inspira în pasiunea pentru sunet și imagine. Ne bucurăm să împărtășim cunoștințele noastre în domeniile Hi-Fi, Home Audio & Home Video cu cei care ne vizitează. Ne-am asumat această misiune de educare a publicului și, ca atare, o translatăm și în digital (site, newsletter, social media), unde creăm review-uri și tutoriale video pentru cei pasionați și interesați să afle informații noi și de ultimă oră.”

–  a precizat Bogdan Ștefan, Managing Partner AVstore.ro

Clienții AVstore.ro pot achiziționa, dar și oferi produsele Sony prin voucherele cadou pe care le găsesc pe site.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.