Vorson este o companie ce produce tot felul de baterii profesionale pentru o varietate larga de gadgeturi, curand a introdus un nou produs: Bookmark, o baterie ce sustine a fi cea mai subtire baterie portabila de pe piata. Dupa cum sugereaza numele, Bookmark are forma unui Bookmark de carte si, desin nu la fel de subtire, este destul de subtire si mica pentru a incape intr-un buzunar, aceasta este activata prin atingere.

Bookmark este o baterie portabila cu capacitatea de 2500mAh litium-ion, este disponibila in mai multe culori. Cu o capacitate de 2500mAh, aceasta poate oferi pana la 12.5 ore de redare continut video. Pentru a se asigura ca nu este vulnerabile, Bookmark are protectie la socuri.

Bateria functioneaza cu orice cablu USB, inlusiv cablu micro USV dar suporta si iPhone sau alte dispozitive similare daca este folosit un adaptor corespunzator. Ciclul de incarcare este de 500 iar eficienta este mai mare de 85%. Grosimea bateriei este de 4.7mm cu o usoara marire la celalat capat.

Bateria este disponibila pe piata in SUA la pretul de 59.99$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.