BenQ a anunţat în cadrul ESL Comic Con 2016 noul line-up de produse eSports, sub marca ZOWIE by BenQ. Ediţia de anul acesta a fost una foarte importantă pentru BenQ, fiind prima participare alături de ESL (Electronic Sports League) sub noul brand de eSports, ZOWIE by BenQ.

BenQ este un partener consacrat al competitiilor ESL, participând de peste 4 ani la evenimentele organizate și oferind în tot acest timp o susținere constantă în ceea ce privește monitoarele pentru eSports. Anul acesta, în cadrul competițiilor, echipele profesionale de pe scena principală ESL și cea dedicată League of Leagend au avut la dispoziție monitoare performante din seria XL, în timp ce vizitatorii standului ZOWIE by BenQ, au avut șansa să se joace pe cele mai noi monitoare și periferice de eSports.

Ca urmare a deciziei de a investi în echipamentele ZOWIE, BenQ demonstrează încă o dată dedicarea pentru piața de eSports, oferind profesioniştilor din domeniul gaming-ului cele mai performante echipamente.

Astfel, seria de produse ZOWIE include in acest moment perifericele de gaming precum mouși, mousepads, accesorii de management al cablurilor și plăci audio.

Moușii din seria FK au un design low profile, ce permite o prindere în mană de tip claw, oferind un control mai bun şi rapiditate în acţiuni. Produsele acestei serii sunt ambidextre, dotate cu doua butoane pe fiecare parte, un DPI maxim de 3200 şi doua tipuri de dimensiuni ale mouse-ului.

Produsele din seria ZA au fost concepute să ofere confort atât pentru utilizatorii ce folosesc mâna dreapta, cât şi pentru cei ce folosesc în mod uzual mâna stângă. Produsele dispun de un DPI maxim de 3200 şi patru butoane, perfecte pentru a oferi confort la utilizarea mouse-ului indiferent de mâna utilizată.

Seria ZA oferă diversitate, fiind disponibilă în trei tipuri de mărimi, mică pentru ZA13, medie pentru ZA12 şi mare pentru ZA11.

Seria EC se adresează exclusiv jucătorilor ce folosesc mâna dreaptă, oferind o libertate mult mai mare la mişcarea din încheietură. Cele două modele ale seriei, diferenţiate doar de dimensiune, sunt dotate cu un DPI maxim de 3200 şi au un design special ce oferă un confort maxim.

Accesorii

Pentru gama de accesorii, ZOWIE oferă patru serii de mousepad-uri: G-SR, P-SR, GTF-X ș- PTF-X diferenţiate de materialul și dimensiunea suprafeţei de joc. În oferta de accesorii fiind și trei tipuri de skatez (picioruse interschimbabile) pentru mouși, utile atunci când vrei sa îmbunătăţeşti rapiditatea și precizia în mişcarea acestuia pe suprafața de joc.

CAMADE 

CAble MAnagement Device, este un suport pentru fixarea cablului de mouse, astfel încât acesta să nu restricţioneze mişcarea utilizatorului în jocurile mai antrenante, unde precizia este totul. Are o bază antiderapantă, ce îi oferă stabilitate, şi o clamă din cauciuc cu ajustare pe înălţime, ce oferă confort în utilizare.

Fiecare jucător are propriul stil, iar preferințele diferă mai ales în privinţa mouse-ului folosit, de aceea noul line-up ZOWIE oferă aceeaşi tehnologie performantă în diferite forme și dimensiuni, astfel încât fiecare jucător să poată alege modelul ce i se potriveşte, fără a sacrifica performanța.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.