Free cookie consent management tool by TermsFeed

Telekom Romania anunță reduceri de până la 80% la sute de produse achiziţionate în perioada 19-22 noiembrie pe website-urile proprii Telekom.ro, ClickShop.ro şi Germanos.ro. În plus, vizitatorii ClickShop.ro au la dispoziţie două noi categorii de produse recent lansate: Cosmetice & Parfumuri şi Fashion, care îşi aşteaptă clienţii cu reduceri semnificative.

Weekendul cu cele mai mari reduceri din an aduce pe clickshop.ro sute de produse cu prețuri reduse, printre care și smartphone LG G2 white, preț final 999 lei (discount 31%), espressor DeLonghi Icona Vintage ECOV 311.BG, preț final 599.99 lei (discount 57%) sau televizor Ultra HD Curved Samsung UE40JU6500, preț final 2999.99 lei (discount 33%). Vizitatorii mall-ului online pot achiziționa smartphone-uri cu reduceri de până la 70%, camere foto cu până la 55% discount şi espressoare cu până la 58% discount. În plus, special pentru cei care planifică de acum cadouri de Crăciun, toți cei care comandă de pe ClickShop.ro în perioada 16 – 30 noiembrie, indiferent de valoarea achiziției, vor primi un voucher de 50 de lei. Acesta poate fi folosit, în perioada 1 – 20 decembrie, pentru a achiziționa cadouri celor dragi, din categoria Cosmetice & Parfumuri.

La rândul lor, vizitatorii germanos.ro vor avea posibilitatea să achiziționeze televizoare, tablete şi smartphone-uri la prețuri speciale, dintre care merită menționate următoarele: Smartphone LG G Flex 2 la prețul final de 1099lei (discount 52%), tableta Urban Tab 8 inch 3G, la prețul final de 169.99 lei (discount 80%) sau TV Smart TV 3D Samsung UE40H6400 – preț final 2049.99 lei (discount 29%).

Telekom.ro aduce pasionaţilor de tehnologie şi viteză oferte speciale pentru abonamente atât pe zona de mobil, cât și pe cea fixă. Astfel, vor fi disponibile abonamente mobile cu următoarele terminale smartphone: Samsung Galaxy Note 4 – 560 lei discount, LG G Flex 2 – 700 lei discount și iPhone 5s 64GB  – 1000 lei discount. Pentru cei care încheie abonamente noi de servicii integrate din oferta MagentaONE, Telekom oferă un televizor LG cu diagonala de 81 cm (garantat, în limita stocului disponibil) sau vouchere Clickshop.ro în valoare de până la 600 lei. Clienții existenți care aleg să își achiziționeze și un serviciu mobil, devenind astfel abonați MagentaONE, vor beneficia, de asemenea, de vouchere Clickshop în valoare de până la 400 lei, în funcție de combinația pentru care optează.

Promoţiile sunt valabile începând cu 19 noiembrie, ora 22:00 până pe data de 22 noiembrie inclusiv.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.