BlackBerry primeste Android Google Play Store?

Putem spune acum ca relansarea BlackBerry cu noul sistem de operare BlackBerry 10 nu a avut succesul asteptat. Se pare ca acum compania va capitula in fata rivalului Android.

BlackBerry va permite rularea magazinului de aplicatii Google Play Store pentru Android pe dispozitivele cu BalckBerry 10. In presa au aparut imagini ce ne prezinta un BlackBerry Z10 care ruleaza un runtime Android afisand interfata de aplicatii Google Play. Imaginile ar putea fi trucate, bineinteles, BB 10 nu suporta versiunile Android Jelly Bean dar teoretic este posibil.

Magazinului de aplicatii BlackBerry ii lipseste cu desavarsire un numar mare de aplicatii cheie pentru a atrage utilizatori de la rivalul Google iar oferirea suportului pentru Play Store ar putea ajuta atat compania BlackBerry cat si utilizatorii ce indragesc dispozitivele BlackBerry, acestia nu isi vor mai face probleme ca nu vor gasi aplicatiile dorite.

Ce este si mai interesant este faptul ca, daca BlackBerry permite integrarea Play Store ar putea fi un pas inainte in a lasa in urma aplicatiile proprii in favoarea Android.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus