BlackBerry va miza pe Android în 2016

BlackBerry Priv

BlackBerry a început un nou an cu o nouă mișcare, compania va folosi Android pentru dispozitivele ce le va lansa în acest an.

Conform unei declarații din partea companiei, John Chen, CEO al BlackBerry, a spus că sistemul de operare BlackBerry 10 va rămâne în stand-by în acest an deoarece compania va lansa dispozitive noi cu Android ce se vor alătura telefonului de top BlackBerry Priv.

Tastatura fizică este ceva specific telefoanelor produse de BlackBerry și va fi regăsită și în următoarele dispozive ale companiei ieșind astfel în evidență pe lângă celelalte terminale cu Android. Chen a refuzat să comenteze despre posibilele dispozitive pe care compania le va lansa sau despre datele lor de lansare.

Chen a mai spus că BlackBerry Priv a avut succesul scontat. Priv se va lansa în peste 31 de țări iar prețul său va fi redus la un moment dat chiar dacă momentan acesta are un preț de 699$. Directorul companiei este optimist și atunci când vorbește despre profitul pe care compania îl va avea în acest an.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus