Free cookie consent management tool by TermsFeed

Anul nou Chinezesc a trecut iar retailerii încep să aducă oferte bune pentru clienți. Gearbest ne aduce în prim plan o nouă campanie cu reduceri iar în acest articol o să vă prezint brățara inteligentă X9 Plus care este disponibilă la un preț bun pe site-ul magazinului online.

X9 Plus este o brățară inteligentă destinată urmăririi activității zilnice. Aceasta poate deveni foarte rapid un accesoriu sportiv deoarece este capabilă să urmărească toată activitatea sportivă a utilizatorului dar și starea de sănătate.

Printre principalele funcții disponibile, brățara este capabilă să monitorizeze bătăile inimii, să măsoare presiunea sangvină, cantitatea de oxigen din sânge, este capabilă să ofere alerte utilizatorului și poate fi folosită alături de o aplicație dedicată sistemelor de operare Android.

Specificațiile tehnice includ u n ecran OLED cu diagonala de 0,95 inci și o rezoluție de 128×64 pixeli, certificare IP67 pentru rezistență la apă și o baterie cu capacitatea de 100mAh care oferă o autonomie de până la 7 zile de utilizare pentru o încărcare de 90 de minute. Brățara are și o funcție anti-pierdere care alertează utilizatorul dacă se îndepărtează prea mult dar și alerte audio sau silențioase prin vibrații.

Acesta este un accesoriu fitness care include mai mulți senzori pentru urmărirea activității de peste zi. X9 Plus folosește un senzor pentru monitorizarea bătăilor inimii, un pedometru dar și un senzor pentru monitorizarea somnului. Carcasa brățării este din aluminium iar cureaua din cauciuc.

X9 Plus este compatibilă cu orice dispozitiv mobil care rulează cel puțin versiunea 4.3 a sistemului de operare Android sau 7.0 a sistemului de operare iOS de la Apple.

Brățara este disponibilă la Gearbest într-o campanie de tip flash sale în care prețul acesteia este redus semnificativ. X9 Plus poate fi achiziționată cu doar 20$. Pentru mai multe detalii vizitați pagina produsului pe gearbest.com.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

 1. Avatar of Gheo

  Am returnat bratara x9 plus intrucat:
  -nu masoara nimic corect, poate cu exceptia frecventei cardiace.
  -despre monitorizarea vreunui parametru nici nu poate fi vorba. Citirile se fac dupa multe apasari ale tastei daca se indeplinesc anumite conditii stiute doar de producator.
  -valorile tensiunii arteriale sunt simple fantezii. Aviz hipertensivilor: NU FOLOSITI !
  -valorile SpO2 sunt afisate in intervalul 98-99.
  -nu este avizat ca dispozitiv medical (!)

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.