Telekom Romania a anuntat editia cu numarul 2 a concursului international Business Wall of Fame. Aceasta urmareste solutii inovatoare din cadrul IoT (Internet of Things) pentru companii, solutii deja disponibile sau gata sa fie lansate pe piata. Competitia are loc in Romania dar si in alte 7 tari din Europa – Austria, Croatia, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia si Slovacia.

Dezvoltatorii romani ce isi vor inscrie solutiile IoT intre 22 Aprilie25 Mai 2015 pe site-ul competitiei wallofbusiness.ro au sansa sa castige, din partea Telekom, o campanie de promovare a solutiei in valoare de 30.000 Euro si posibilitatea de a deveni partener Telekom. Perioada de evaluare este 11 Mai22 Iunie iar cei care vor fi invitati sa voteze sunt reprezentatii comunitatii de business. In urma voturilor, primele 15 solutii dintre cele mai votate vor intra in etapa cu numarul 2 a concursului unde un juriu format din expertii Telekom le vor evalua si vor desemna castigatorul. Si compania care va sustine solutia castigatoare si care va oferi cel mai convigator argument pro poate castiga o campanie de promovare de pana la 20.000 Euro.

Cea mai buna solutie IoT la nivel international va primi un premiu special din partea juriului constand in includerea in portofoliul celor 8 tari participante si participarea alaturi de Telekom la un targ de profil beneficiind de expunere in valoare de 10.000 Euro.

Editia anterioara a Business Wall of Fame si-a propus sa gaseasca cele mai bune aplicatii cloud ce eficientizeaza activitatea companiilor. Tara noastra a fost foarte bine reprezentata avand cele mai multe aplicatii inscrise in competitie – 59 de aplicatii. Smart Bill Cloud ( o aplicatie populara de facturare ), Top Checks (analiza si monitorizare pentru partenerii actuali sau potentiali de business), si Sedona POS (aplicatia care tranforma terminalele inteligente in puncte de vanzare mobile) – au fost incluse in portofoliul Telekom Romania. Smart Bill Cloud, aplicatia ce a castigat si marele premiu, s-a bucurat de o campanie marca Telekom. International Lider Media, compania ce a sustinut aplicatia mentionata mai sus a fost si ea la randul sau promovata de Telekom Romania.

Internet of Things presupune conectarea a diverse echipamente sau dispozitive la orice conexiune de Internet permite colectarea si schimbul de informatii bazate pe aplicatii software ce lucreaza in cloud. Solutiile IoT vizeaza diverse domenii – masinile conectate, cladirile si orasele inteligente, automatizare de orice nivel, etc.

Calendarul competitiei

• Inscrieri pentru dezvoltatorii de solutii de tip IoT: 22 aprilie – 25 mai 2015
• Vot din partea comunitatii de business: 11 mai – 22 iunie 2015
• Selectarea castigatorului national: 7 iulie 2015.

Pentru mai multe informatii despre competitie, dar si pentru inregistrarea aplicatiilor, puteti accesa: wallofbusiness.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.