Camera foto DSLR de la Sony pentru buget redus Alpha A3000

Sony ne-a prezentat cateva camere foto impresionante in ultimii ani dar un model lipseste din linia sa entry-level DSLR .Noile camere din seria Alpha SLT utilizeaza ceea ce Sony numeste “oglinzi translucide“, acestea nu se intorc atunci cand faceti o fotografie ca la majoritatea DSLR-urilor.

Noua camera Sony Alpha a3000 nu este un DSLR pur dar nu este nici o camera cu oglinzi translucide. Este o camera mai mica, in forma unui DSLR ca o alternativa oferita asupra cemerelor mirrorless NEX.

Camera foto Sony Alpha a3000 costa aproximativ 400$ cu kitul de lentile incluse. Costa mult mai putin decat Cyber-Shit RX100(600$) si mai putin decat alte DSLR entry-level ca si Canon EOS Rebel T3 (450$), Nikon D3100 (550$) si Nikon D3200 (700$). Deoarece nu are oglinda interna este mai mica decat diminutivul de la Canon: EOS Rebel SL1 (800$).

Noua camara de la Sony are un senzor de 20MP APS-C si ofera optiuni atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Pe partea incepatorilor, aceasta ofera optiuni ca: filtr Instagram, mod panorama in miscare, blitz si un meniu “jargon-free”.Camera are o raza ISO de la 100 pana la 16000 cu modul Sony Multi Interface si RAW+JPG.

Camera va fi disponibila incepand cu luna aceasta la un pret de 400$ cu un kit de lentile 18-55mm E-mount.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus