Free cookie consent management tool by TermsFeed

Sony ne-a prezentat cateva camere foto impresionante in ultimii ani dar un model lipseste din linia sa entry-level DSLR .Noile camere din seria Alpha SLT utilizeaza ceea ce Sony numeste „oglinzi translucide„, acestea nu se intorc atunci cand faceti o fotografie ca la majoritatea DSLR-urilor.

Noua camera Sony Alpha a3000 nu este un DSLR pur dar nu este nici o camera cu oglinzi translucide. Este o camera mai mica, in forma unui DSLR ca o alternativa oferita asupra cemerelor mirrorless NEX.

Camera foto Sony Alpha a3000 costa aproximativ 400$ cu kitul de lentile incluse. Costa mult mai putin decat Cyber-Shit RX100(600$) si mai putin decat alte DSLR entry-level ca si Canon EOS Rebel T3 (450$), Nikon D3100 (550$) si Nikon D3200 (700$). Deoarece nu are oglinda interna este mai mica decat diminutivul de la Canon: EOS Rebel SL1 (800$).

Noua camara de la Sony are un senzor de 20MP APS-C si ofera optiuni atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Pe partea incepatorilor, aceasta ofera optiuni ca: filtr Instagram, mod panorama in miscare, blitz si un meniu „jargon-free”.Camera are o raza ISO de la 100 pana la 16000 cu modul Sony Multi Interface si RAW+JPG.

Camera va fi disponibila incepand cu luna aceasta la un pret de 400$ cu un kit de lentile 18-55mm E-mount.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.