Free cookie consent management tool by TermsFeed

In timp ce conceptul din spatele camerei cu tema Instagram – camera foto smart Socialmatic – este un proiect ciudat despre care am putea spune ca ar ramane doar un simplu concept. Ultimele noutati ne spun ca acest concept ar pute deveni relitate foarte curand. Lucru confirmat in aceasta saptamana – sunt doi fabrici necunoscute pana acum – una dintre acestea a confirmat sistemul de operare din spatele camerei foto: Android. Daca Google va aproba sau nu nu se stie inca.

Cel mai aproape unde s-a mers au fost cateva imagini ale camerei de la ADR Studio Marketing and Communication ce ne arata ca aceasta camera foto. Cele mai noi imagini ne arata noul proiect de la Socialmatic LLC, un dispozitiv in alb-negru.

Aceasta camera foto promite o camera foto pe fata de 14MP si o camera foto de 2MP pe spatele dispozitivului, un singur blit LED pe camera principala. Socialmatic lucreaza cu un display LCD frontal – cum il denumeste compania: “Mood Assistant A.I.”.

Camera foto smart Socialmatic are inclus un dispozitiv de imprimare a fotografiilor Polaroid oferind fotografii reale pe hartiea, 4GB spatiu intern de stocare, slod pentru card SD-HDC.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.