Free cookie consent management tool by TermsFeed

Mai este foarte puțin până când eMAG va da startul reducerilor de Black Friday 2023. Compania este foarte renumită în România pentru diversitatea de produse puse la dispoziție, dar și pentru ofertele foarte atractive care fac parte din renumitul catalog eMAG Black Friday 2023.

Începând cu data de 7 noiembrie, eMAG a început să completeze lista de produse vedetă care vor beneficia de reduceri substanțiale de preț, continuând să adauge noi articole în fiecare zi. Marele eveniment va avea loc vineri, pe data de 10 noiembrie, însă ora nu este prestabilită. Fii pregătit, salvează-ți produsele favorite și vânează cele mai bune oferte din acest catalog eMAG Black Friday 2023.

  • Consolă PlayStation 5 (PS5) 825GB, cu disc – 1999 RON (redusă de la 2699 RON)
  • Apple iPhone 13, 128GB, 5G, Midnight – 2.799 RON (redus de la 3.599 RON)
  • Televizor SAMSUNG OLED 55S90C, 138 cm, Smart, 4K Ultra HD, 100 Hz, Clasa G (Model 2023) – 3.999 RON (redus de la 6.299 RON)
  • Televizor Smart Tech LED 32HA20V3, 80cm, Smart Android TV, HD, Clasa E – 499 RON (redus de la 799 RON)
  • Laptop Lenovo V15 G4, AMD Ryzen™ 3 7320U, 15.6′, Full HD, 8GB DDR5, 256GB SSD, AMD Radeon™ 610M – 999 RON (redus de la 1.399 RON)
  • Aspirator vertical Dyson V8 Absolute – 1.399 RON (redus de la 1.779 RON)

Update: eMAG Black Friday 2023 a început la ora 7:15, în această dimineață. Spor la cumpărături!

Catalogul oficial eMAG Black Friday 2023 a fost dezvăluit

De ce nu este menționată ora la care începe Black Friday?

eMAG nu obișnuiește să anunțe ora exactă pentru Black Friday din mai multe motive. Unul dintre ele este acela că menține misterul și tensionează atmosfera pentru a surprinde cumpărătorii, dar și pentru a evita îngreunarea site-ului dacă prea mulți utilizatori îl folosesc în același timp.

Cu toate acestea, conform statisticilor, în ultimii 4 ani, eMAG a dat startul cumpărăturilor din cadrul acestui eveniment între orele 07:00 și 08:00, ceea ce ne face să credem că această strategie va fi valabilă și pentru Black Friday 2023.

Foarte multe produse din acest catalog eMAG black Friday 2023 sunt prezentate la oferte de top, însă este important de menționat că toate se află în limita stocului disponibil și de aceea ziua de vineri este atât de palpitantă.

De asemenea, această campanie se desfășoară doar în ziua de vineri, 10 noiembrie. Indiferent dacă toate produsele de pe stoc care se află în catalog sunt achiziționate sau nu, acestea vor ieși din ofertă la finalul zilei.

Care sunt cele mai vândute produse de Black Friday la eMAG?

Compania prezintă în fiecare an rezultatul vânzărilor din ziua de Black Friday. Bineînțeles, rapoartele diferă de la an la an, însă există unele categorii de produse care își păstrează locul în topul vânzărilor în mod constant. Este vorba despre smartphone-uri și smartwatch-uri, televizoare și electrocasnice mici, cum sunt cuptoarele cu microunde, espressoarele sau diverși roboți de bucătărie, produsele de îngrijire personală, articole de îmbrăcăminte, produse pentru casă și electrocasnice mari, precum frigidere, mașini de spălat rufe etc.

Ce categorii de produse se află în catalogul eMAG Black Friday 2023?

Din acest catalog eMAG Black Friday 2023 fac parte o multitudine de produse, așa cum compania ne-a obișnuit de la un an la altul. Ca de obicei, din ofertă nu lipsesc smartphone-urile, electronicele, electrocasnicele mari și mici, produsele de îngrijire, de îmbrăcăminte și multe altele.

Totul este pregătit! Tot ce mai rămâne este să consulți catalogul, să îți bifezi produsele favorite și să le achiziționezi atunci când va începe oficial eMAG Black Friday 2023. Spor la cumpărături!

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.