Free cookie consent management tool by TermsFeed

Citgrup a anunțat astăzi că va organiza evenimentul Black Friday în perioada 18-20 Noiembrie. Retailerul aduce clienților trei zile cu reduceri la toate produsele de pe site cu excepția accesoriilor și componentelor. Citgrup oferă garanție pe viață la toate produsele refurbished.

Echipamentele IT refurbished sunt produse care au trecut mai multe teste de conformitate înainte de a ajunge pe piață la prețuri avantajoase. Produsele refurbished sunt produse care au fost utilizate în magazine, pe stand-urile de prezentare sau care au fost înapoiate producătorului din variate motive. Acestea ajung înapoi unde sunt retestate pentru a se verifica dacă funcționează așa cum ar trebui.

Dacă sunteți în căutarea unui nou sistem desktop atunci Citgrup vă pune la dispoziție mai multe produse de unde vă puteți alege favoritul.

Sistemul Dell Optiplex 790 care are un procesor Intel Core i7, modelul 2600 de 3,4GHz, 4GB memorie RAM DDR3, 500GB spațiu de stocare, placă video integrată Intel HD Graphics, slot PCI Express, rețea Gigabit și sistem de operare cu licență Windows 7 Professional poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 2.000 de lei.

Calculatorul HP Elite 8300 care are un procesor Intel Core i5 3470 de 3,2GHz, 4GB memorie RAM DDR3, 250GB spațiu de stocare HDD, placă de rețea Gigabit, sistem de operare Windows 10 și garanție pe viață poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1.460 lei.

Un sistem desktop cu procesor Intel Core i5 și 8GB RAM poate fi achiziționat la 1.600 de lei sau puteți alege un sistem desktop ieftin cu procesor Intel Core 2 Duo și 2GB memorie RAM care este disponibil la un preț de 400 de lei.

Citgrup promite reduceri de până la 50% pentru produsele din oferta de Black Friday în perioada 18-20 Noiembrie. Nui uitați că toate produsele refurbished vin cu garanție pe viață și sistem de operare cu licență.

Vizitați magazinul online citgrup.ro pentru mai multe produse interesante sau pentru diferite promoții la produsele refurbished sau second-hand.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.