Cortana va ajunge pe Android în Iulie

Asistentul virtual Cortana

Microsoft și-a anunțat deja planurile pentru a aduce asistenul virtual Cortana pe Android iar acum primim mai multe detalii despre disponibilitate. Compania a dezvăluit faptul că, în luna Iulie, o versiune Beta a Cortana va fi disponibilă utilizatorilor Android.

După cum a declarat anterior, Cortana pentru Android nu va fi integrată așa cum este integrată pe dispozitivele ce rulează Windows. Aplicația va servi ca un mod pentru PC sau alt dispozitiv Microsoft să se sincronizeze mai ușor cu dispozitivul Android folosit.

Recent, Google a anunțat Now on Tap ce se va lansa odată cu Android M – serviciu ce va oferi serviciilor un mod ușor de a primi mai ușor informațiile dorite. Adițional, surse din cadrul SoundHood a lansat aplicația Hound Beta pentru Android despre care, compania spune că folosește tehnologii avansate de recunoaștere vocală – funcție utilă pentru mulți utilizatori.

Suntem curioși să vedem cum Cortana pe Android va face față competiției și dacă disponibilitatea sa pe mai multe servicii va fi de ajuns pentru a se dovedi utilă utilizatorilor dispozitivelor Android și iOS.

Microsoft nu a oferit o dată exactă de lansare a Cortana pentru Android dar se pare că nu mai este mult până la disponibilitate.

Alte articole

1 ComentariuComentează

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus