Free cookie consent management tool by TermsFeed

Fiindca este week-end, ne-am gandit ca un articol care sa va inspire pentru saptamana viitoare este tocmai bun. asa ca ne-am gandit sa va aratam cum a luat nastere iPhone-ul prin prezentarea oficiala din 2007 facuta de pionierul Steve Jobs.

Noi am urmarit-o minut cu minut si cel mai mult ne-a impresionat modul original prin care Jobs a prezentat conceptul de iPhone, introducandu-l ca pe un „widescreen iPod with touch controls”, „revolutionary mobile phone” si „breakthrough internet communicator”. acesta mai vorbeste despre conceptele de smartphone (mai exact despre caracteristicile de baza ale unui asemenea dispozitiv – „phone + email + internet” si tastatura QWERtY) si UI (User Interface), cu referire la patru „smartphone-uri” : Motorola Q,  Blackberry,  Palm treo si Nokia E62. steve spune ca problema nu este la ecran, ci la modul cum consumatorul interactioneaza cu telefonul respectiv cu referire la clasicul tip de tastatura amintita mai sus.

Noi am vrea sa va spunem mai multe, dar va lasam pe voi sa descoperiti magia din spatele prezentarii primului iPhone.

Share.
Avatar of Oncescu Brotea Radu Mihai

Pasionat de social media, IT&C și tot ce înseamnă tehnologie. Sper ca articolele scrise să fie placul vostru și colaborarea cu techcafe.ro de lungă durată.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.