Free cookie consent management tool by TermsFeed

Evan Spiegel, CEO al Snapchat, a fost asaltat cu multe intrebari in cadrul unui discurs ce l-a tinut la Universitatea din Carolina de Sud. Entreprenorul in varsta de 24 de ani a renuntat la studiile universitare cu ceva timp in urma, acesta a avut doar 3 ani de studii in cadrul Universitatii Standford.

In discutia sa de 10 minute, Spiegel a vorbit despre faptul ca nu a vrut sa isi vanda afacerea catre Facebook.

„Sunt intrebat des: ‘De ce nu ai vandul afacerea? Nici macar nu are venituri. Ai putea fi pe un vas acum. Toata lumea iubeste iachturile.'”

Spiegel a refuzat sa vanda Snapchat deoarece, conform acestuia, stia ca si-a gasit pasiunea.

„Sunt convins ca cea mai rapida cale de a-ti da seama daca faci ceva foarte important este atunci cand cineva iti ofera foarte multi bani pentru a face din acel ceva.”

La mai putin de 3 ani de la lansarea Snapchat, serviciul avea peste 100 de milioane de utilizatori activi lunar si a transformat modul in care tinerii interactioneaza intre ei – facebook nu doar a incercat sa cumpere micul startup dar a incercat sa construiasca un serviciu similar ce nu a avut succes denumita Poke.

Acum, Snapchat valoreaza 15 miliarde de dolari, in ciuda semneleor ce indica faptul ca nu are un profit semnificativ, inca.

Sa nu uitam niciodata ca atat Google si-a avut inceputul intr-un mic garaj iar Facebook a inceput ca o mica retea de socializare folosita de colegii lui Mark Zuckerberg pentru a interactiona mai usor in cadrul facultatii.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.