Free cookie consent management tool by TermsFeed

Alegerea unui handsfree cu Bluetooth poate nu pare o sarcină chiar atât de grea dar tot trebuie să luăm în calcul mai mulți factori ce ne vor ajuta pe toată perioada de utilizare a micului gadget de la ureche. De la durata de viață pe care bateria sa o poate oferi la dimensiuni sau la claritatea sunetului, ar trebui să luați în calcul mai multe variabile dacă vreți să faceți o alegere bună.

În continuare aveți recomandările mele cu privire la alegerea unui dispozitiv handsfree wireless. La sfârșitul articolului aveți și un link către o listă de produse ale unui retailer de la noi din țară.

Dacă puneți un accent prea mare pe design atunci este posibil să reduceți performanțele bateriei. Dispozitivele handsfree mai măricele folosesc o baterie cu o capacitate mai mare. Fiți atenți și la capacitatea bateriei și nu subestimați sau supraestimați durata convorbirilor de peste zi.

Este recomandat să alegeți modele ce folosesc porturi de încărcare mai larg folosite pe piață și nu cabluri cu mufe proprii (este bine să le alegeți pe cele cu port de încărcare USB fie că este el de tip miniUSB sau microUSB). Modelul Plantronics Marque 2 vă poate oferi o autonomie de până la 7 ore de convorbiri, folosește un cablu de încărcare microUSB iar în pachet o să găsiți și un adaptor auto.

Căutați un model care să fie nu doar plăcut la privire, ci cât mai plăcut de purtat și utilizat. Confortul este un punct cheie important la fel cum este și accesul ușor la butoanele de control. Nu cred că o să vă placă să căutați de fiecare dată butonul dorit sau să vă fie greu să ajungeți la el, la fel cum nu o să vă placă să vă doară urechea după o perioadă mai mare de purtare.

Claritatea sunetului este un alt factor de luat în calcul la fel cum este și nivelul zgomotului ambiental. Căutați modele care au în pachet pod-uri de înlocuit pentru a-l putea alege pe cel cu dimensiunea potrivită urechii voastre.

Piața este plină așa că aveți de unde alege și sper că am luat în calcul toți factorii importanți ce vă pot ajuta. Ca și recomandare puteți alege retailerul GSMnet care are în catalogul său online variate modele.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.