Free cookie consent management tool by TermsFeed

Retailerul Gearbest mai pune la dispoziția clienților o nouă reducere la accesoriile fitness iar de această dată de surprinde cu prețul oferit pentru brățara Cubot V2.

Accesoriile fitness sunt utile oricărei persoane care dorește să își monitorizeze activitatea zilnică sau activitatea de pe timpul exercițiilor sportive. Chiar dacă este un retailer din China, Gearbest ne-a surprins destul de plăcut de mai multe ori iar de această dată ne aduce în prim-plan reducerea la brățara de fitness Cubot V2.

Cubot V2 este o brățara inteșligentă dedicată urmăririi activității exercițiilor sportive care folosește un senzor pentru măsurarea bătăilor inimii, poate lucra împreună cu un telefon pentru a urmări distanțele parcurse, caloriile consumate, pașii făcuți sau vă poate fi de ajutor cu sfaturi utile ce vă pot ajuta în activitatea sportivă.

Pe lângă urmărirea activității sportive, brățara Cubot V2 este capabilă să ofere funcții utile precum alarme, apeluri, SMS, sedentarism, funcții inteligente anti-pierdere atât prin intermediul ecranului cât și prin intermediul vibrațiilor. Puteți folosi accesoriul ca telecomandă pentru camera foto a telefonului la o distanță de până la 20 de metri.

Specificațiile tehnice includ folosirea unui cipset NRF51822, conectivitate Bluetooth 4.0, rezistență la apă cu certificare IP65, ecran touchscreen OLED cu diagonala de 0,88 inci care afișează o rezoluție de 128×32 pixeli, baterie cu capacitatea de 80mAh, avertizare sonoră sau prin intermediul vibrațiilor și carcasă din aluminium alături de o brățară din cauciuc.

Funcțiile disponibile includ urmărirea traseelor parcurse folosind conexiunea GPS a dispozitivul la care este conectată, afișara apelantului pe ecran, alertă la primirea mesajelor, monitorizarea bătăilor inimii, pedometru, reminder sedentarim, monitorizarea somnului, controlul de la distanță al camerei foto, funcții anti-pierderesau alerte prin vibrații.

Brățara poate fi folosită alături de orice dispozitiv care rulează cel puțin Android 4.3 sau iOS 8.0 și poate fi achiziționată de la Gearbest la un preț special de doar 19.99$ (prețul este valabil pentru modelele de culoare gri și albastru iar modelul de culoare neagră poate fi achiziționat pentru 24.23$).

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.