Free cookie consent management tool by TermsFeed

Nu am mai scris de o perioadă lungă despre produsele și ofertele retailerului Gearbest. În acest articol o să discutăm despre un nou model de smartwatch care este oferit clienților la un preț promoțional. Ceasul No.1 S5 este un ceas atrăgător cu un design rotund al ecranului alături de mai multe funcții de tip 3D Touch, totul la un preț bun.

Majoritatea ceasurilor dezvoltate de producătorii din China au un design pătrat sau dreptunghiular al ecranului, modele cu ecrane rotunde sunt puține iar printre acestea putem aminti de smartwatch-ul Moto 360 creat de Motorola, companie acum deținută de Lenovo.

Modelul NO.1 S5 include senzori pentru monitorizarea bătăilor inimii, funcții pentru controlul de la distanță a camerei foto, un design nou al ecranului cu funcții 3D Touch pe lângă multe altele destul de interesante. Ceasul este oferit la pre-comandă iar acest lucru poate fi o explicație bună pentru prețul oferit de Gearbest. Noul model al ceasului va fi livrat începând cu data de 25 Aprilie către clienți, livrarea este gratuită iar prețul său este de aproximativ 40$.

Ceasul folosește o conexiune Bluetooth 3.0 pentru a se conecta la un telefon sau tabletă compatibile și este capabil să afișeze notificări pentru WhatsApp, Twitter, Facebook sau Wechat. Ecranul este unul rotund și include funcții de tip 3D Touch alături de senzori ce pot monitoriza bătăile inimii, pedometru, funcții pentru sedentarism, monitorizare a somnului, monitorizare UV, posibilitatea de a reda fișiere MP3 sau MP4 și rezistență la apă.

Specificațiile tehnice ale ceasului S5 dezvoltat de compania NO.1 includ procesorul MTK6261 dezvoltat de MediaTek, Bluetooth 3.0, 128MB capacitate RAM, 64MB spațiu intern de stocare, ecran de tip IPS cu diagonala de 1,2 inci ce afișează o rezoluție de 240×240 pixeli și o baterie cu capacitatea de 350mAh. Baterie oferă o durată de stand-by de până la 5 ile iar durata de încărcare este de 3 ore. Funcțiile disponibile includ monitorizarea bătăilor inimii, pedometru, monitorizare a somnului, reminder pentru sedentarism, controlul de la distanță al camerei foto,alarmă, termometru și posibilitatea de a afișa notificări de la WhatsApp, Twitter, Wechat sau Facebook.

Carcasa ceasului este din oțel inoxidabil, cureaua este din piele și se adresează atât sexului frumos cât și bărbaților. Designul său rotund este unul mai atrăgător față de alte modele disponibile în portofoliul Gearbest iar prețul este unul destul de atrăgător, chiar dacă nu l-am testat personal.

Dacă vă interesează acest produs puteți vizita pagina dedicată a produsului pe site-ul magazinului Gearbest prin intermediul butonului de mai jos. Pentru alte oferte și alte ceasuri puteți vizita secțiunea dedicată acestor produse în cadrul magazinului online.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.