Free cookie consent management tool by TermsFeed

Piața dispozitivelor pentru realitatea virtuală este în dezvoltare și mulți producători încearcă să aducă mai mult față de competiție. Putem observa în portofoliile magazinelor online diferite accesorii VR care funcționează alături de un telefon inteligent și prea puține dispozitive dedicate utilizării alături de un sistem desktop.

Oferta online a retailerului Chinez Gearbest include de acum și dispozitivele VR dezvoltate de Pimax. Ochelarii pe care o să îi prezint în acest articol sunt speciali deoarece se apropie cel mai mult de un adevărat dispozitiv VR care poate fi folosit alături de PC.

Acești ochelari încorporează un ecran avansat cu diagonala de 8,29 inci care este capabil să afișeze o rezoluție 4K UHD de 3820×2160 pixeli oferind astfel o densitate a pixelilor de 806 ppi, o densitate mai mult decât suficientă pentru o experiență virtuală inedită. Un sistem avansat de ajustare a luminii protejează ochii de culorile dăunătoare.

PIMAX VR
Ochelarii VR PIMAX

Dispozitivul dispune de un giroscop dual, un accelerometru, magnetometru, range senzor, un senzor pentru detectarea luminii, totul într-un design impecabil. Dispozitivul încorporează și o pereche de căști detașabile care au difuzoare de 40mm capabile să redea un sunet virtual 5.1. Utilizatorul poate ajusta distanța dintre pupile în limitele a 58-71 mm.

Această pereche de ochelari VR de la Pimax sunt compatibili cu Steam VR dar și cu jocurile destinate sistemelor Oculus VR. Puteți folosi ochelarii alături de un sistem desktop cu Windows 7, Windows 8 sau Windows 10 care are un procesor Intel i5 sau mai mare, placă video cu cipset Nvidia GT X960 sau AMD R9 290 sau mai mare cu suport pentru DirectX 3D 10.

Puteți achiziționa ochelarii VR Pimax 4K UHD de la Gearbest la un preț de listă de aproximativ 350$. Dacă folosiți cuponul „LHPIMAX„, prețul ochelarilor scade până la aproximativ 310$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.