A început luna cadourilor iar dacă printre pasiunile tale se numără jocurile video sau grafica pe calculator atunci te poți bucura de prețurile reduse pe care eMag le are la plăcile video. Retailerul are la ofertă plăci video cu cipset Nvidia iar pe lângă prețurile mai mici primiți și un joc sub formă de cadou.

Promoția include plăci video de la ZOTAC, ASUS, MSI sau Gigabyte care folosesc cipseturile Nvidia GeForce GTX 1070 sau GTX 1080. Prețurile sunt atrăgătoare iar un cadou este întotdeauna bunevenit.

Fie că îți configurezi un PC nou cu performanțe ridicate sau vrei doar un upgrade pentru configurația pe care o ai deja atunci ai de unde să îți alegi produsul favorit.

Primul produs pe care am ales să îl prezint este MSI GeForce GTX 1070 ARMOR OC cu 8GB memorie video de tip GDDR5, bus pe 256 de biți, frecvența memoriei de 8GHz, procesor grafic de 1,7GHz, răcire activă, 3 conectori DusplayPort, un conector DVI, conector HDMI și alimentare externă pe 8 pini. Acest model are prețul redus la 2.000 de lei iar clienții primesc Watch Dogs gratuit.

Un alt produs asemănător este Gigabyte GeForce GTX 1070 Windforce OC cu 8GB memorie video, bus de 256 biți, 8GHz frecvența memoriei, procesor grafic de 1,7GHz, răcire activă cu alimentare externă și numeroase porturi: DisplayPort, HDMI și DVI. Prețul este redus la 2.000 de lei și este oferită alături de Watch Dogs sub formă de cadou.

Placa video ASUS GeForce GTX 1080 STRIX Advanced cu 8GB memorie video GDDR5X, bus de 256 de biți, frecvența memoriei de 10GHz, procesor grafic de 1695MHz, răcire activă, porturi HDMI, DVI și DisplayPort. Acest model este disponibil la 3.200 de lei și este oferită alături de același joc.

Fiecare produs din campanie primește gratuit jocul Watch Dogs până pe data de 19 Decembrie. Pentru mai multe oferte poți vizita oricând pagina promoției de pe emag.ro. Este o ocazie bună pentru achiziționarea unui cadou frumos, atât pentru tine cât și pentru o persoană dragă.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.