Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dell a avut mai multe prezentări pentru CES 2016 iar printre acestea se numără și trei noi ultrabook-uri din familia de produse Latitude.

Primul este Dell Latitude 13 7370, un ultrabook cu un ecran de 13 inci și un preț de 1300$ destinat profesioniștilor ce lucrează din mișcare. Dell susține că acesta va fi cel mai subțire ultrabook din lume și folosește fibră de carbon pentru carcasă oferind astfel un plus de durabilitate fără a adăuga greutate extra. 7370 folosește Thunderbolt 3, port ce se spune că este de 8 ori mai rapid față de USB 3.0 permițând astfel produsului să se conecteze la ecrane 4K.

Următorul de un 2 în 1 și anume modelul Latitude 7275 ce va ajunge pe piață la un preș de 1049$. Acest PC portabil împrumută mici aspecte de la Mcirosoft Surface încorporând și un stand ți o tastatură iluminată. Pe lângă accesorii, acesta are un ecran impresionant cu diagonala de 12,5mm și o grosime de 8mm ce folosește tehnologia 4K Ultrasharp de la Dell. Latitude 7275 are o carcasă din magnziu ce reduce considerabil greutate.

Ultimul este Dell Latitude 11 5175, un alt dispozitiv 2 în 1 destina profesioniștilor Deși nu are aceleași pucnte cheie de top ca și modelul 7275, acesta are un ecran cu diagonala de 10,8 inci alături de o caracsă din magenzium. Dispozitivul va ajunge pe piață la un preț de aproximativ 750$.

Compania nu a oferit mai multe detalii despre cele trei noi laptop-uri lansate la CES așa că va trebui să așteptăm până când își vor face loc pe rafturile magazinelor.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.