Detalii despre ZTE Grand S Flex inainte de lansarea din Europa

ZTE continua traditia cu trioul Blade Q, zilele trecute ZTE a anuntat o noua varianta a brandului Grand S. ZTE a anuntat Grand S Flex si se pare ca acest nou smartphone lansat va fi disponibil si pe pietele Europene. ZTE prezinta noul telefon ca fiind “curat cu linii simple” in “combinatie cu un touchscreen ultra subtire de 8.9mm.

ZTE Grand S Flex vine cu mai multe specificatii interesante, acesta are un display de 5 inch HD ce ruleaza cu o rezolutie de 1280x720px, un procesor dual-core Qualcomm MSM8930 de 1.2GHz alaturi de o memorie RAM cu capacitatea de 1GB. Noul smartphone ZTE Grand S Flexva avea conectivitate 4G/LTE, o baterie cu capacitatea de 2300 mAh, o camera foto secundara de 1Mp si una principala de 8MP cu auto-focus fi blit.

ZTE Grand S Flex vine cu un spatiu de stocare intern de 16Gb si nu are slot pentru card microSD, sistemul de operare este Android 4.1 Jelly Bean. Alte specificatii includ: GPS, WiFi 802.11 a/b/g/n si Bluetooth 4.0.

Conform ZTE, Grand S Flex a fost premiat la iF Design Award in 2013 si este certificat ca “ofera calitate standard inalta, atat pentru tehnologie cat si pentru design.” ZTE Grand S Flex se va lansa in Europa incepand cu Spania, Republica Ceha si Slovacia urmand a fi lansat apoi in Germania, Finlanda si Polonia.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus