Dezvoltarea display-urilor portabile: rezolutii 4K si densitate mare a pixelilor

Vrei un display cu o densitate a pixelilor de 543ppi? Japan Display creeaza unul.

Ce este mai important: numarul pixelilor sau densitatea acestora? O intrebare buna avand in vedere ca Japan Display Inc. a dezvaluit un display de 5.4 inch ce ruleaza la o rezolutie de 1440x2560px si o densitate de 543ppi. Anuntul a fost facut la o zi dupa o alta companie Japoneza a dezvaluit cel mai mic ecran 4K din lume, un panou de 12.1 inch cu o densitate de 365ppi.

Ecranul 4K are o rezolutie inalta dar o densitate a pixelilor scazuta. Ambele anunturi au fost facute la expozitia Japoneza FPD International 2013. Ambele ecrane sunt impresionante dar ecranele cu o densitate mare a pixelilor pentru telefoane reprezinta o sansa mare pentru a le vedea pe dispozitive.

JDI a dezvaluit de fapt doua panouri display: unul de 5.4 inch la o rezolutie de 1440×2560 cu o densitate de 543ppi si o versiune de 6.2 inch la aceeasi rezolutie. Ecranul de 6.2 inch are o densitate a pixelilor de 473 ppi multumita dimensiunii sale mai mari. JDI a denumit display-ul de 5.4 inch ca fiind ecranul cu cea mai mare densitate a pixelilor din lume.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus