Free cookie consent management tool by TermsFeed

Vrei un display cu o densitate a pixelilor de 543ppi? Japan Display creeaza unul.

Ce este mai important: numarul pixelilor sau densitatea acestora? O intrebare buna avand in vedere ca Japan Display Inc. a dezvaluit un display de 5.4 inch ce ruleaza la o rezolutie de 1440x2560px si o densitate de 543ppi. Anuntul a fost facut la o zi dupa o alta companie Japoneza a dezvaluit cel mai mic ecran 4K din lume, un panou de 12.1 inch cu o densitate de 365ppi.

Ecranul 4K are o rezolutie inalta dar o densitate a pixelilor scazuta. Ambele anunturi au fost facute la expozitia Japoneza FPD International 2013. Ambele ecrane sunt impresionante dar ecranele cu o densitate mare a pixelilor pentru telefoane reprezinta o sansa mare pentru a le vedea pe dispozitive.

JDI a dezvaluit de fapt doua panouri display: unul de 5.4 inch la o rezolutie de 1440×2560 cu o densitate de 543ppi si o versiune de 6.2 inch la aceeasi rezolutie. Ecranul de 6.2 inch are o densitate a pixelilor de 473 ppi multumita dimensiunii sale mai mari. JDI a denumit display-ul de 5.4 inch ca fiind ecranul cu cea mai mare densitate a pixelilor din lume.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.