Free cookie consent management tool by TermsFeed

eMAG a investit peste 500.00 euro in dezvoltarea industriei de e-commerce inaugurand primul MBA de business online din Romania, in cadrul caruia vor preda profesori romani si straini. Programul va fi destinat in prima faza doar angajatilor eMAG, insa in planurile retailerului online se numara si deschiderea acestuia catre public si parteneriate cu principalele institutii de invatamant superior.

“Online-ul a avut o evolutie foarte buna in ultimii ani in Romania insa, pentru a duce lucrurile la urmatorul nivel, avem nevoie de know-how si de cat mai multi specialisti in industrie”, spune Iulian Stanciu, general manager eMAG. „Acesta este motivul pentru care am vrut sa construim in interiorul eMAG o academie de business online, in cadrul careia sa aducem cei mai buni profesori din tara si strainatate. Vrem sa cream specialisti in business-ul online si sa facem transfer de know-how pe care oamenii sa-l poata folosi imediat. Intr-o prima faza, eMAG Academy va fi un program destinat doar angajatilor eMAG insa luam in calcul deschiderea programului pentru public sau parteneriate cu principalele institutii de invatamant superior la urmatoarele editii. “

Programul va avea o durata de 1 an si va fi impartit in doua niveluri. Primul nivel urmareste mai multe arii de expertiza precum finante, management operational sau managementul de proiect, pregatindu-i pe participanti ca specialisti pe anumite ramuri ale business-ului online. Cel de-al doilea nivel al programului, eMAG Academy Advanced, va avea o componenta puternica de leadership si strategie, pregatind oamenii pentru pozitii de management.

Procesul de selectie a participantilor de la prima editie a durat peste 2 luni, din cei 180 de candidati fiind alesi 40 de participanti care vor urma invata secretele business-ului de la experti precum Adrian Stanciu, managing partner Wanted Transformation si Human Synergistics, Florin Ilie, head of strategy ING, Ian Jindal.

“Ne bucuram sa putem construi impreuna cu eMAG un proiect atat de indraznet si ambitios cum este eMAG Academy Advanced”, spune Dorina Surugiu, managing director Maastrich School of Management. „Pentru acest program am adus impreuna profesori si experti de pe mai multe continente, oameni care pe langa experienta si carierele internationale au si o cunoastere foarte buna a mediului de business si a dinamicilor din Europa Centrala si de Sud-Est. Prin aceasta colaborare ne continuam si consolidam demersurile de a ne face recunoscuti in Romania si in regiune pentru relevanta si aplicabilitatea imediata a programelor noastre sau, mai simplu, ca scoala cu<<manecile suflecate>>.”

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.